Piedalies Minecraft sacensībās!

svētdiena, 2016. gada 27. novembris



Piedalies Minecraft sacensībās, pierādi sevi un
saņem balvā planšetdatoru!
Sveiks, skolēn!

Mums visiem patīk ceļot! Spēlējot Minecraft, apceļot pasauli ir iespējams, arī neizejot no mājas. Tu noteikti zini populārākās ainavas Latvijā, bet vai zini, kuras ir atpazīstamākās vietas Lietuvā un Igaunijā? Kopā mēs to uzzināsim, radot trīs Baltijas valstis Minecraft vidē. 

Bērni un jaunieši vecumā no 5 līdz 18 gadiem ir aicināti piedalīties Minecraft sacensībās, kas vienlaicīgi notiek visās trīs Baltijas valstīs. Šī gada tēma ir “Baltijas ainavas”. Lai piedalītos, uzaicini dažus draugus un izveido komandu. Piesakies  vietnē ej.uz/HOCpieteiksana un uzzini vairāk Microsoft Latvia Facebook lapā www.facebook.com/MSLatvia.

Sacensības sāksies 3. decembrī plkst. 10:00, bet termiņš darba iesniegšanai ir 11. decembris plkst. 20:00. Lai piedalītos, nepieciešama licencēta Minecraft spēles versija.
Noteikumi:
  • Vienā komandā nedrīkst būt vairāk par trīs dalībniekiem.
  • Uzbūvētajai ainavai jāattēlo reāla vieta, kas atrodas Igaunijā vai Lietuvā. Tā var būt ēka, dabas ainava, kultūras mantojums vai cita aina.
  • Būvei jābūt tavas komandas veidotai — plaģiātisms nav atļauts!
Vērtēšanas kritēriji:
  1. Koncepcija — darbam ir skaidra iecere. 
  2. Kvalitāte — cik veiksmīgi izmantotas Minecraft iespējas.
  3. Oriģinalitāte — radošums un inovācijas ainavā.
Balvas tiks pasniegtas trīs vecuma kategorijās (5–11 gadi, 12–15 gadi un 16–18 gadi), un galvenās balvas ieguvējs tiks izvēlēts starp dalībniekiem visās Baltijas valstīs. 

Valsts līmeņa uzvarētāji tiks paziņoti 14. decembrī, bet galvenās balvas ieguvējs — 16. decembrī Facebook lapā www.facebook.com/MSLatvia

Virtuālās Eiropas būvēšana ir daļa no vispasaules programmēšanas stundas kampaņas #HourOfCode, kas notiek no 5. līdz 11. decembrim un vieno vairāk nekā 100 miljonu jauniešu no visas pasaules. 
Atvērt plakātu pdf formā - plakāts ir šeit!
Veiksmīgu darbošanos!
---

Statistika